UCTĚNÍ KONCE 2.SV. VÁLKY U POMNÍKU SESTŘELENÉHO ZÁSOBOVACÍHO LETADLA

11.05.2020 17:48

V den státního svátku 8.5.2020 proběhlo komorní uctění konce 2. světové války u pomníku posádky amerického zásobovacího letadla Liberátor B 24 .
    Letadlo bylo sestřeleno 17.4.1945. Celá posádka 8 letců se zachránila a s pomocí místních obyvatel přečkala ve zdraví do konce války.
    Kytice položili členové Historical Military Club z.s. za účasti 1.místostarosty za ODS Ing. Karla Součka.

UCTĚNÍ OBĚTÍ II.SV. VÁLKY V TIŠNOVĚ

09.05.2020 08:35

1. místostarosta Ing. Karel Souček spolu se starostou Bc. Jiřím Dospíšilem uctili oběti druhé sv. války ve čtvrtek 7.května položením květin k pomníku České státnosti na ul. Svatopluka Čecha, k památníku Boženy Škrabálkové u sokolovny a závěrem také u památníku obětem I. a II. sv. války na nám. 28.října.

REVITALIZACE NÁM. MÍRU V TIŠNOVĚ

28.02.2020 08:15

1.místostarosta Tišnova ing. Karel Souček (ODS) představuje výsledky soutěže na revitalizaci nám. Míru.
Mrkněte, jak by mělo hlavní náměstí v Tišnově v budoucnu vypadat :)

ZAMYŠLENÍ K VYHLÁŠCE REGULUJÍCÍ PROVOZNÍ DOBU HOSTINSKÝCH ZAŘÍZENÍ

24.01.2020 08:01

Před více než rokem byla zavedena vyhláška omezující dobu provozu restauračních zařízení v historickém centru Tišnova. Důvodem bylo rušení nočního klidu návštěvníky těchto zařízení. Ovšem vyhláškou byli omezeni provozovatelé restauračních zařízení, kteří z principu noční klid neporušují. Chápeme tento krok jako prevenci, která jistě splnila účel. Ovšem obáváme se, že se v tomto případě bylo s vaničkou vylito i dítě.
    Statistika dopravní nehodovosti praví, že nejvíce nehod na silnicích se stane v pátek. Mělo by se tedy v pátek zakázat jezdit auty? U dopravních nehod jsou postihováni též jen viníci a myslíme si, že je to správně.

Zmiňovanou vyhlášku naleznete na tomto odkazu.

Záznamy: 41 - 44 ze 78
<< 9 | 10 | 11 | 12 | 13 >>