ÚVODNÍ SLOVO K PROGRAMU

20.09.2018 08:22

Vážení přátelé,
    dovolte, abychom Vám představili úvodní část našeho programu do letošních komunálních voleb.

Vážení Tišnováci,
    zřejmě s námi budete souhlasit, že Tišnov ve svých novodobých dějinách nenakročil směrem k průmyslovému městu. Ostatně ani v minulosti jím nikdy nebyl.
Dovolte nám tedy nabídnout naši vizi, která bude čerpat z toho, co kdysi fungovalo. Z toho, pro co byl Tišnov vyhlášen a co by mu, vzhledem k jeho historické poloze, zcela jistě slušelo.
    Tišnov je sevřen dvěma nádhernými, zalesněnými kopci – Květnicí a Klucaninou. Není to ale sevření bolestivé, spíše objetí. Na spodním okraji protéká řeka Svratka. Není to ale konec města, nýbrž příležitost. Máme kolem bohatou, rozmanitou přírodu. Ne náhodou se zde dr. František Kuthan rozhodl postavit své známé sanatorium. Vždyť Tišnov byl v roce 1895 prohlášen za klimatické místo!
    To vše jsou výchozí podmínky, to vše jsou stále naše výhody. Neopomíjíme je trochu? Nejsme dnešní hektickou dobou pohlceni natolik, že jsme to přestali vnímat? Pojďme jich jednoduše využít. Pojďme využít toho, co se nám nabízí a pracovat na městě příjemném k životu. Městě, kam se budeme rádi vracet z pracovních cest, z výletů či dovolených. Kam s potěšením pozveme své známé a o kterém budeme rádi vyprávět. Berme Tišnov za naše město. Zaslouží si to. A Vy také.
    Členové a kandidáti ODS Tišnov mají vizi. A program, který si Vám dovolují představit, jsou kroky k této vizi. Děkujeme Vám za Vaši podporu!

Kandidáti ODS Tišnov