SILVESTROVSKÉ OSLAVY - MYSLEME I NA POTŘEBNÉ

24.12.2020 06:43

  Vážení přátelé,
    věříme, že se drtivá většina z Vás těší na příchod roku 2021. Vzhledem k nouzovému stavu a vyhlášeným vládním opatřením nás letos čekají skromnější oslavy, hlavně v nejužším kruhu rodinném.
    S rozlučkou se starým rokem a přivítám roku nového je již neodmyslitelně spjat audiovizuální doprovod v podobě ohňostrojů, petard, světlic a dalších prvků, které vidíme či slyšíme na stovky metrů daleko.
    O co víc radosti dělají tyto vynálezy člověku, o to víc bohužel trpí zvířata jak domácí, tak divoká. Proto bychom pro Vás, kteří jste ještě nenakoupili silvestrovskou pyrotechniku, měli letos jeden nápad či prosbu: co byste řekli tomu, kdybyste alespoň část financí na onen nákup vyhrazenou, věnovali na libovolné dobročinné účely? Myslíme, že možnosti jsou široké: od hospiců, přes tělesně, zrakově či duševně hendikepované až po útulky pro zvířata.
    Jsme přesvědčeni, že jediné, co nelze penězi zaplatit, je čas a zdraví. Ale jejich přispěním lze vše výrazně zkvalitnit těm, co neměli při narození či v průběhu života tolik štěstí. Za krátké zamyšlení nad tímto nápadem děkujeme a pokud Vás to oslovilo a chtěli byste tuto myšlenku podpořit či sdílet, děkujeme dvojnásob!