KAREL SOUČEK ML. ZVOLEN MÍSTOPŘEDSEDOU OBLASTI BRNO-VENKOV

19.06.2021 11:33

    „Už Platón kdysi řekl: 'Nakonec nám budou vládnout ti nejneschopnější z nás. To je trestem za neochotu podílet se na politice.' A proto to myslím vážně, chci to zkusit a jdu do toho!“ Těmito slovy nám Karel Souček ml. oznámil svůj záměr kandidovat na nejbližším sněmu ODS Brna-venkova do pozice místopředsedy oblasti. Jistě uznáte, že tomu nešlo říci ne.
    V pondělí 14.6. se na sněmu ODS Brna-venkova přetavily ambice ve funkci. "ODS je mnohdy vnímána jako konzervativní strana a jedním z našich čelních politiků, toho času ve funkci premiéra, bývá zařazována mezi "té tradičné strany". Pokud dotyčný považuje za "tradičné" hodnoty malý, štíhlý, efektivní stát, odstraňování zbytečné byrokracie, omezení nadbytečného přerozdělování, maximum prostoru pro malé a střední podnikání, spoléhání na vlastní rozum jednotlivce a další, pak jsem hrdý zastánce "tradičné" strany, v tomto případě ODS", dodal Karel Souček po svém zvolení.
    ODS Tišnov je ráda, že má svého zástupce nejen v Oblastní radě ODS Tišnov, ale zároveň i na takto významném postu. Gratulujeme!